Птаха-Говорун 2.0 (змусити сказати правду)

Як змусити людину сказати правду? Не секрет, що у мене є кілька версій різних гальдраставів, хоча зазвичай в ефір викладаються найгармонійніші. Це друга версія відомого Говоруна, але для особливо впертих людей, яких потрібно змусити сказати правду про будь-що.

Став розв’язує язик будь-кому. Людина говорить і говорить, і говорить, усе, що в голові є про вас і не тільки… Скаже те, що ви самі вкажете, і не зможе зупинитися, допоки не висловить усе, що ви хотіли б знати. З метою очищення свого оточення, корисно іноді ставити таку штуку без вказівки особи. Просто в дусі “нехай кожен, хто має що сказати про ****, скаже це мені, особисто або так, щоб я це дізнався”.

Склад відрізняється від основної версії.

Гліф Нудо з Арахни – інформація та її походження + модифікація Посоху Браги: Анзус + Лагус + Наутиз.
Пертро – Відкриваємо черепну коробочку насильно.
Насильство здійснюється за допомогою зв’язку пер. Тейваз + пер. дзерк. Асс, тобто, повне придушення волі та вимкнення контролю над ситуацією з боку людини.
Руна Асс забезпечує контроль, а Тейваз – силу волі та впертість.
В підсумку: вимикаємо волю, розкриваємо об’єкт і насолоджуємося потоком потрібної інформації.

Модифікація, як і основний варіант, багаторазово випробувана, результат відмінний.

(c) Mylene Maelinhon / Матеріал проекту Маргінальна Метафізика

Репости цього матеріалу вітаються тільки з вказівкою автора і джерела матеріалу. Крадіжка інформації, тексту або їх частин жорстоко карається, і я не про юристів. Дотримуйтеся чесності і поважайте чужу працю, тоді ця повага до вас повернеться сторицею.

 

Перейдіть до

Мансур та Срачиця Велика Sleeping Pill — снодійна сигіла (Maelinhon)

Реклама

 

3 коментарі

Залишити коментар
  • Давно использую эту формулу, еще с Trolldom. Формула не просто рабочая, а крышесносная. Если нарисовать на две руки – расскажут столько, что лучше бы и не знала. Выяснила экспериментальным путем: перепутала лево и право, стирать не стала.

  • Здравствуй. Если нарисовать на себе чтоб человек каторый Я хочу чтоб сказал мне правду.это сработает