Гліфи Широкої Дороги

Чудовий магічний алфавіт з ісландського архіву, один з моїх найулюбленіших. Алфавіт цей схожий на ряди типу Нігромантикуму. Це не руни та не літери, це повноцінні графічні схемки ліній ймовірності — магістральні лінії, сполучні вузли, новоутворення і тд. По суті, це схеми рішення та змін в будь-яких ситуаціях, які ми самі наповнюємо енергією. Мапи ситуації.
Цей ряд не зберіг назви, на жаль, автор приводить його під назвою framhald, просто вказуючи що це якесь доповнення чи розширена версія якогось іншого ряду, нам невідомого. Жартома я зву їх лапчасті гліфи 🙂 І дала їм нове ім’я.

Ці лапчасті логічні, як підручник з геометрії.
Там є товсті лінії — магістраль ймовірності, основна дорога, по якій совається ситуація.
Тонкі лінії — побічні ймовірності чи залучення штучних ліній, як можуть впливати на ситуації.
«Вилки» чи лапки — встромляємо та тягнемо енергію у вузли ймовірності. Це підключення до сил та ресурсів ззовні. Наприклад, залучення спонсора чи когось, хто підживить ситуацію енергією.
І кружечки — кінцеві цілі.
Гліфи не статичні, можна міняти під свою ситуацію, домальовувати та змінювати фігури. Тому кожен гліф тут — це просто варіант їхньої комбінації. Спробую детально розписати на прикладах з бізнесу, хоча вони можуть бути застосовані у будь-якій сфері.
Їх ніби писали 4 різних майстри, тому рядів по суті півтора, та вони місцями повторюються — автор просто зібрав всі їхні різновиди.

а — Батарейка. Справа стоїть «на якорі» та набирається сил з усіх можливих джерел. Якщо ви плануєте відкрити бізнес, то можна ставити гліф на стадії підготовки.
b – Побічна лінія від основної відрізається. Наприклад, основна справа привабила непотрібних людей чи непотрібну активність — відрізаємо її та проганяємо зайвих.
с — мета — звести всі лінії в одну точку та закінчити справу. Наприклад, провести угоду. Ставити ТІЛЬКИ коли вже йдемо до фінішу, основну роботу воно за вас не зробить.
d – Зв’язати дві магістральні лінії, наприклад поєднати два бізнеси. Або ж переключитися з однієї лінії на іншу — працював у будівельному бізнесі, почав працювати у сфері нерухомості, з тим же успіхом та безболісним переходом.
е — Складна комбінація — отримуємо результат на даному етапі, запроваджуємо вигідну справу чи людину, витискаємо всі соки та прибираємо. Наприклад, знаходимо та наймаємо тимчасового робітника, він робить всю роботу, отримуємо профіт та виганяємо. Так, це негарно, але я просто описую значення.
f – Приваблюємо настільки багато інвестицій, замовлень та енергії, як тільки можна. На відміну від а, приваблюємо у стадії активної роботи.
g – Результат — залучення максимуму інвестицій та втеча. Напевно, гарна для махінацій та фінансових пірамід — вибудувати профіт на успіху та швидко звалити.
h – Забуття. Відрізати стару дурну славу, або інформацію що заважає. Ну скажімо, змініти амплуа актору, якому набридли ролі одного плану, а його кличуть і кличуть, бо він колись добре зіграв подібну роль. Ну й отримати нову роль.
i – Піар у чистому вигляді. Залучити максимум уваги, грошей, людей і тд.
k – Відрізати непотрібну лінію від магістралі, прибрати її розвиток та пустити у запомин.
l – Вийти на потрібних людей та сполучити їхні лінії. Наприклад допоможе в пошуку партнерів та співробітників у бізнесі та їхньому злагодженню.
m – Ланцюжок перемог. Якщо потрібно укласти чергу угод, чергу перемог та залучити до кожної максимум енергії.
n – Відрізати шкідливу лінію, вплив чи шкідливу людину. Скинути баласт з цілі.
о — Пошуковик. Шукає те що треба — ідеї, співробітників, інвесторів. Промацує грунт, коли ще немає основного кістяка роботи.
р — Той же пошуковик з фільтром чогось. Наприклад шукаємо співробітників, але не всіх підряд, а тільки притомних.
q – Той же пошуковик, але прицільно на фінанси та профіт. Можна шукати роботу.
r – Штурвал. Допомагає у зміні сфери, переїзді, періоді змін, щоби на «поворотах» максимально м’яко та вдало вписуватися, коли все навколо змінюється.
s – вирішити дрібні справи, які заважають основній роботі. Ви займаєтеся основною справою, а дрібноту яка відволікає, вирішує хтось інший та без вашої участі.
t – звести разом багато різнопланових ліній та сил.
u – увести в когось вдалу лінію, уперти ідею чи гроші.
v – захист-укорінення. Намертво закріпитися у сфері, стати монополістом.
х — Захист від придурків, які намагаються вам завадити, ухилення без втрат.
y – Зламати конкурентам все… Від інвестицій до хребта.
ð – Егрегор та його підживлення, можна використовувати в амулетах.
æ – аналог А.
þ – Егрегор або фірма/компанія у стадії росту та пошуку нових інвестицій, співробітників, ідей і тд. Допомагає грамотно нарощувати обороти та дорослішати.

Нижній міні-ряд:
а — зведення доріг.
b – Зведення доріг з фільтрами та умовами.
c – ? Незрозуміле значення. Скоріше за все, повторює попередню.
d – Захист-стіна. Огорожа для своєї справи та дітища.
е — активний захист, який відстрілюється.
h – Захист поглинаючий. Не тільки приб’є атакуючого, але і зжере у нього все що з нього можна мати.
g – зняти з себе всі наведення, заблокувати роботу цього алфавіту на себе, чистка.
h – морок.
i – морок.
(c) Зчитування  Mylene Maelinhon, оформлення Ravenhan

Перейдіть до

Lyfrunnir — Руни-Психоделик Посмішка: Найкращий фільм про лярву? (Maelinhon)

Реклама

 

16 коментарів

Залишити коментар
    • У меня тут в черновиках ещё штук 30 висит, на днях разберу и выложу все свои алфавиты.

      • Благодарю. Очень интересный мтериал. Работаю рунами давно, глифы как то не приходили. Сейчас стало очень интересно. Буду изучать.

  • Спасибо за считку!
    Правда сначала не могла понять почему в описании есть несколько знаков которых нет на нижней картинке, потом увеличила оригинал и увидела что их видимо пропустили в улучшеном изображении.
    А в нижней картинке что за самый нижний ряд, подскажите пожалуйста.

  • Благодарю, восхищаюсь такими людьми, которые считывают информацию со знаков. Задаюсь вопросом, вы так же можете считать информацию с человека?

    • Да, делаю вычитки в разных областях – происхождение, матрица, стихийный состав, реинкарнационная история, натальные карты и тд.

  • Это ряд рун Völvu runir, руны вельв. Поэтому они подписаны VR . Милена, прекратите, пожалуйста, своими считками морочить людям головы. Ваши считки очень далеки от истинного значения этих и других, "считанных" Вами, рун и литер.

    • Конечно, о чем речь. Я всегда делаю именно то, что мне велят незнакомые людей из интернета. Им же виднее, чем мне заниматься, как жить и как себя вести. 

    • Марина, там стоят буквы не VR,а V и исландская буква,которая читается как T.
      И руны вельв совсем другие.

    • Мне такая претензия видится примерно как “Вот у нас были стеклянные бутылки и мы в них наливали молоко всегда! А эта мошенница налила в них кофе! А потом компот! А потом даже пиво! Это неслыханно, это ни в какие ворота!!!”…
      А ты сидишь и думаешь А почему значения и применение должно быть обязательно одинаковым всегда?? В чем проблема использовать и так и так и еще вот так, разнообразие же лучше, чем один вариант? Графика это просто форма для энергии, можно залить туда что хотите… Выдыхайте короче, и то правильно и то…