Марс: Воїн, Лікар, М”ясник (Maelinhon)

Людина на 78% складається з води. Обмороження не можна одразу занурювати в гарячу воду — стане гірше. Рани потрібно промивати, а антибіотики тестувати і приймати протягом певної кількості днів. Прописні істини, але звідки ви про них знаєте? І якщо ви прийдете до лікарні з обмороженням, лікарі також звідкись точно знають, як вас лікувати, а як — точно ні, яку кров можна переливати, а яку не можна, як розраховувати дози ліків та контрацептивів, у них багато томів цієї інформації. А звідки це все взято? Ось, наприклад, про 78% води?

Цю інформацію в 1930-х відкрив добрий японський доктор Сіро Ішії, висушивши живцем пару десятків людей і ще пару тисяч піддавши жахливим і страшним дослідам з обмороженнями, операціями по живому і зараженням бактеріями та вірусами. Він міг, наприклад, акуратно розрізати живу й обездвижену людину, розкрити її груди і живіт, і годинами спостерігати за розвитком занесеної інфекції та тим, як вона змінює внутрішні органи нещасного. Людина багато годин лежала розпанахана, як риба на дошці, і її могли раз за разом реанімувати, щоб спостерігати процес довше, причому з чесним науковим інтересом.

Заморожували людям кінцівки і гралися з температурами води та препаратами для лікування, вивіряючи і те, і те, відрізали руки та ноги, вивіряючи дози анестезії. А щоб нинішні льотчики та космонавти знали табличку граничних показників тиску і висоти, дуже багато китайських військовополонених колись заживо вибухнули в барокамерах, а лікарі спостерігали, як у тих поступово вилазять очі та кишки.

Інший відомий філантроп, доктор Менгеле і його команда, подібним чином вивчали вагітних жінок і процеси зачаття, загоєння ран, зрощення тканин, очищення і переливання крові, і ще купу всього. В результаті у нас є оральні контрацептиви, ми знаємо, як працюють антибіотики і як поводяться чужорідні тіла в організмі (так, їх спочатку комусь туди вставили), у нас є плазмаферез і досвід зрощення різних травм. А вагітні можуть уважно ознайомитися з тим, що і чому їм не можна робити і приймати: хтось не так уже й давно їм все це дав і вивів закономірності. Для цієї інформації потрібно було багато мук і смертей людей, але в обох докторів була чудова лабораторія і необмежений доступ до живого матеріалу. І дуже багато енергій Марса 🙂 І це лише два випадки, насправді практично вся медицина на цьому і тримається. Коли хтось психанув і, пославши нафіг етику і мораль, пішов у бій заради кращого життя інших людей.

Поговоримо про Марс, він же Мангала у ведичній астрології.

Будь-яка планетарна енергія і особистий потік грахи цієї планети мають свій характерний зріз і глобальний принцип роботи в просторі. І проводити їх можна дуже по-різному, у зв’язку з чим усі таблички з властивостями планет — річ дуже загальна і вкрай сумнівна. Один і той самий потік планети різні люди “перетравлюють” по-своєму — один перетравив, оновився і побіг окрилений, а інший потоком захлинувся, впав і почав блювати. А потім зламався і помер. Потік-то проходить через усіх однаково, але у кожної людини свій набір параметрів і даних, з якими вступає в різну хімічну реакцію надходяча планетарна енергія. За рахунок чого і виходить купа аспектів, які видно лише за особистої роботи з планетою та її генієм. Ну і трохи в натальній карті. Як і проявлятися вони можуть у зовсім різних сферах, тому некоректно говорити, що Сонце = мистецтво, або Марс = війна. Властивості кожної планети і стихії несуть ПРИНЦИП, а проявитися він може в будь-якій сфері.

Енергії Марса мають два спектри, і навіть у хіромантії Марсу присвячені аж два пагорби на долонях людей — активна мужність і сила, і пасивна мужність і сила. І, кажучи про Марс, обидва ці принципи можна охарактеризувати як “Швидко, Сильно, Неетично”. Марс — це сила, пристрасть і швидкість у чистому вигляді, але вона розсипається в мільярді аспектів і тонів вираження цієї сили і стійкості. Іти в бій, іти проти системи, жертвувати собою або кимось — це сила, але і мовчки виносити удари, не гнутися, не нити, захищати слабкого і прощати завданий біль — це, погодьтеся, теж сила. Як і приборкати себе, спрямувати силу в потрібне, точне русло… Марс дає пристрасть, але пристрасть, як і будь-який вогонь, не вміє вирувати вічно: потрібно або підкидати в топку ще китайців справи і виклики, або міняти принципи діяльності, тому що навіть берсерк обмежений фізіологією і витривалістю. Рано чи пізно він впаде.

Тому, змішуючись із різними іншими планетарними потоками, Марс дає як відважних воїнів і самовідданих лікарів, так і маніяків-м’ясників, причому не факт, що це все — різні люди. Поки великі планети, типу Юпітера, виробляють етичний, правильний і законний алгоритм роботи з вузлами, Марс просто розрубає ці вузли і скаже “хоба!”. Причому він швидко вмикається і швидко вимикається, досягнувши результату, вогняна планета умиває руки: вузла більше немає, а далі йому не цікаво, розбирайтеся з наслідками самі.

Тепер зрозуміліша аналогія з лікарями часів Другої Світової? 🙂 Наукове співтовариство ще років 50+ жувало б соплі, намагаючись зрозуміти ті чи інші механізми в анатомії, адже різати живцем людей неетично і аморально, а згоди збирати — довго і нудно. А тут — раз і стос смачних результатів за кілька років. Погано це? Для Всесвіту немає поняття “погано” або “добре”, у Всесвіту є тільки Баланс і Дисбаланс. У Маньчжурії замучили понад 3000 людей, але скільки мільйонів (мільярдів?…) вижило завдяки цим даним? Зберегли руки-ноги, очі, зір і слух? Скільки мільярдів людей користуються антибіотиками і протизаплідними? Так, за рахунок нещасних, які померли в муках за цю інформацію. Сходиться баланс?… Ну, тут не мені судити.

Найчастіше марсіанський деструктив іде на благо, як тектонічна активність створює нові землі, а вибухи і зіткнення формують нові планети. Однак, за неправильного проходження потоку, погано перетравлений Марс породжує істеричну агресію, створює хабалок і грубих людей, психів, м’ясників і насильників у чистому вигляді. Причому це накладається на те, що вже активно проявлено в натальній карті.

Наприклад, у людини побитий і неправильний потік Місяця (Чандри), який постійно б’є по психіці і свідомості, викликаючи болісні флешбеки про минулі невдачі та травми. Він і так у депресії і психологічній агонії, і якщо вмикається Марс, настає афект: уражений Чандрою вар”ятіє і біжить трощити, різати і ґвалтувати все, до чого дотягнеться. Потім може навіть не пам’ятати, як він це робив, тому що марсіанська пристрасть швидко згасла, а тіла тепер доведеться десь закопувати 🙁

І таким чином кожна планета і стихія всередині вас буде змішуватися і давати той чи інший зріз, що тягне за собою події, емоції і безпосередньо впливає на тіло через точки ефірного шару. З Сур’єю та іншим аспектом вогню Марс дає позитив і яскраве самовираження, корисний егоцентризм (ну або самознищення). З Буддхою — гарячність і творчість, інженерний склад розуму (або кримінал). З Шукрою — апатичних, але дуже сексуальних людей, які насилу щось вирішують і мало чим зайняті (“валяються, наче всрата богема”(с), але шалено всіх притягують. Шані з Марсом — старі приятелі і часто працюють разом, коли за рахунок енергій Марса Сатурн несе вищу справедливість і геноцид каральні події, породжуючи шпигунів і військових, катів. Або маніяків. Маніяки також можуть нести відплату, чому б і так? У спектрі дрібніших планет і вузлів Марс працює скоріше негативно, наприклад з Нептуном дає тупий фанатизм і скочування у шкідливі звички, а з Плутоном — найпотужніших і яскравих злих геніїв, авантюристів і привабливих мерзотників.

Чисті ж енергії Марса будуть побічно відповідати стихії вогню в тілі, а це: мозок, серце, судини, перикард, піт, радість і сміх, рот і язик, мова і точки акупунктури, де проходить або накопичується вогонь, і все, що пов’язане з температурами і кров’ю. Енергія Марса під час прямої роботи з грахою, схожа на гаряче криваве пюре, під яким ховається дуже твердий і гладкий гарячий камінь. Саме так виглядає потік марсіанської енергії в медитаціях, і це добре дає уявлення про Мангала: він конструктивний, але жорстокий, він пристрасний, гарячий, бушуючий і твердий, і саме з цим до нього можна і потрібно звертатися з упайями і прямою роботою. Якщо ви мерзнете, якщо вам не вистачає сил і внутрішнього вогню, пристрасті, не вистачає сміливості або духу на рішення — це ваш варіант упайї і роботи.

Підсумовуючи сказане, про відомий вислів “чоловіки з Марса”, можна сказати, що це — так собі джйотиш 🙂 З Марса можуть бути різні люди, як запальні співаки, так і нацистські лікарі.

(с) Mylene Maelinhon \ матеріал Archaic Heart

Перейдіть до

Про безпричинність (Maelinhon) Головний Герой: найкращий фільм про Сансару? (Maelinhon)

Реклама

 

14 коментарів

Залишити коментар
  • Полезно,познавательно,но все же я плаваю в астрологических штуках.Нужно знания подтягивать и перечитать ещё раз)))).Статья как всегда отличная.Милен вы молодец.

    • Только сегодня сильно мёрзла с 10 дня до 13-ти. И все думала, ну какой энергии мне не хватает? Почему все время мёрзну. Я из-за этого в Сочи переехала из Новосибирска, потому что лет в 18 начала сильно мёрзнуть.
      Буду общаться с Марсом.

      • Это не от энергии, а от того что Ци слабо ходит по телу. Разгоняйте ее, направляйте внимание в мерзнущие части, станет теплее

        • Воспользовалась лайфхаком переноса внимания на ступни, чтобы быстрее уснуть, если голова напряжена. Как ноги-то начали гореть, прокалывать и пульсировать, аж почувствовала себя живой! Само состояние сна было тоже необычным

  • Статья интересная. Вот теперь понятно, хотя бы по этой штуке, что можно корректировать.
    Буду ждать другие статьи по грахам, потому что из них можно многое для себя почерпнуть. Как для обыденной жизни, так и для практики.

  • Спасибо за статью. Я об этой теме совсем не думала, теперь буду пробовать работать

  • Как же ,по -другому, воспринимается статья ,когда сам начинаешь ” копать” глубже и работать в этом ключе. Милен,статьи про грах- это очень ценный опыт. Перечитываю заново, как говорится, созрела до понимания, осознание пришло с работой над ошибками)
    Огроменное спасибо!

  • Здравствуйте, Милен. Что вы думаете о донорстве крови? Может ли это подойти в качестве упайи для Марса и Сатурна

  • Сильно проявленный Марс в карте действительно даёт тягу ко всему, что связано с кровью и хирургией. Уже один их вид даёт какую-то психологическую разрядку, даже если ты не маньяк.