Синестезія: той, хто має вуха, хай побачить!

Ти можеш змінити те, що робиш, але ти не можеш змінити те, що ти хочеш.
 «Peaky Blinders»

Битва Екстрасенсів!

Все, увагу пошукових ботів привернули, можна поговорити і про синестезію, наінь та інші корисні речі! А якщо серйозно, то хотілося б і справді підняти цю тему з розряду «це ж очевидно всім», і визначити словами те, що ж реально являє собою екстрасенсорика з точки зору метафізики. Чи є «бачення» тонкого плану особливим даром, чи це звичайні властивості будь-якої людини? Чи можна його розвинути і найголовніше – як це чудовисько взагалі виглядає і працює? Що і чим саме бачать ті, що можуть «бачити»?

Екстрасенс. Як багато у цьому слові! Саме слово екстра говорить про щось надмірне, щось вище норми, а друга частина походить від латинського «відчувати». Тобто, сама назва цього скомпрометованого та вкрай заїждженого слова, говорить про якусь надздібність відчувати і сприймати. Чи це так?

Давайте почнемо від пічки. Знаєте, я до 8 років не вимовляла букву Р. Не тому, що був якийсь дефект, а просто тому, що намагалася говорити її неправильно, у мене не виходило, а вказівок зверху не надходило. Ну от так смішно – ніхто не вчив розмовляти, не пояснював, як вимовляти те й це, як докладати зусиль і де. Логопед виправив цю проблему за 2 сеанси по 20 хвилин, просто ПОЯСНИВШИ словами, що я роблю не так і як треба робити правильно.

І це величезна, глобальна проблема багатьох сфер – ми не знаємо, як має виглядати підсумок, і через це можемо робити неправильно навіть те, що технічно можемо робити, і непогано. Перший важливий момент: усі люди можуть бачити, взагалі кожну людину можна цьому навчити на якомусь рівні, це не є особливим даром. Як і в будь-якій області, людина початково може бути схильна до хорошого тонкого зору, як можна народитися з абсолютним слухом або гарними даними для спорту. Але, приклавши зусилля, будь-яку людину можна навчити грати на інструменті або швидко бігати, було б бажання. Звісно, першому буде простіше, але цей талант також десь закладається. Конкретно – в натальній карті, і до містики він не має жодного стосунку.

Людина – це складна, структурна машина, яка будується з безлічі стихій. 5 з них створюють щільну базу тіла (все, до чого можна торкнутися руками), 2 стихії нещільну базу (ми живі, але до життя не можна доторкнутися), а решта стихій невідчутні, хоча і відіграють важливу роль. Наприклад, ми бачимо сни. Сни не можна потримати в долонях, але вони відчутні, ми відчуваємо від них емоції і приплив енергії, отже, стихія Пустоти теж грає для Життя важливу роль.

Кожен стихійний шар породжується планетою і вибудовує в тілі цілий зріз відчуттів і процесів, органів та тканин, а також видів сприйняття. Залежно від людини та її сильних планет, народжуються й різні типи сприйняття: хтось добре сприймає світ на слух, комусь треба бачити, а хтось обов’язково покладе руку вам на плече, якщо зустріне. І «тонка» інформація буде завжди йти через той самий канал, що й щільна.

Чисто астрологічно, кожен варіант надходження інформації завжди відбуватиметься за чіткою схемою:

– Юпітер відповідає за сприйняття Кольору та обидва ока.

– Марс та його зріз уловлює Форму і відповідає за тактильність.

– Сатурн відчуває Смак та смакові рецептори.

– Венера відчуває Запах і відповідає за ніс та його функції.

– Меркурій – Звук та вуха.

Простіше кажучи, будь-який спектр інформації має канал входу всередину, але у кожного він буде своїм. Це другий важливий момент: якщо ви бачите через вуха, прокачувати очі вам немає жодного сенсу, бо таким чином ви намагаєтеся аудіокабель встромити в відеопорт. І, передбачувано, у вас нічого не виходить, та й в кіно всі так чудово бачать очима, що начебто інших шляхів і немає.

Третій важливий момент: ми повинні відразу відокремити тонкі запахи від щільних, тобто, фізичним носом чи очима ніхто нічого цікавого не бачить і не чує, але ці спектри працюють і для тонких, коли інформація про запах чи текстуру «провантажується» у свідомості без фізичного об’єкту. Прийшла людина, в голові запахло лайном, хоча ніс нічого особливого не вловив. Або раптово спала на думку пісенька. Ось її, рідненьку, ми й маємо вчитися трактувати! Тому що інформація не надходить напряму, це завжди набір смаків, запахів та інших необроблених даних.

Канал входу інформації формується так: планета-акцептор (яка приймає що-небудь) + Місяць, який конвертує улов у щось зрозуміле вам. Перший зріз прийматиме звук, смак, відчуття (потрібне підкреслити), а Місяць – обробляти отримані дані в підсвідомість і видавати результат у свідоме. Як маленький комп’ютер. По суті, кожен ловить інформацію вухами, очима, носом чи руками, потім вона надходить до Аджни, і звідти в мізки, і все це за лічені секунди, іноді й за секунди до події, бо Місяць також відповідає за сприйняття часу. От і передчуття підвезли…

Меркурій з Місяцем дають потенціал в яснослуханні та зчитуванні інформації через звук. Через Меркурій людина чує вухами, ловить частоти звуків і з них – інформацію. За аспектом інформація зі зрізу Меркурія пішла в Місяць, там обробилася і вийшла в мозок у форматі звуку, який вже можна зрозуміти, трактувати та інше. Почув голос людини і зрозумів, що людині боляче. Або що вона закохана.

Через Венеру з Місяцем людина відчуватиме запах. Доторкнувся до людини чи предмета – підвантажився запах хліба. Ми всі пахнемо не тільки фізично, коли їдемо влітку в +35 в переповненій маршрутці. Ні, на тонкому рівні запахи також існують для ідентифікації особистості. І відрізняються від тих, які ми виділяємо у звичайному житті. Ось цей запах увійшов у Місяць, обробився там і знову можна складати якийсь портрет. Людина для мене пахне сирою землею, і я починаю трактувати цей образ.

Через Сатурн із Місяцем ми відчуємо смак. Тут приблизно те ж саме, що і з запахами, але ніби лизнули потрібну людину або об’єкт. Посмакували трохи і відправили інформацію до Місяця. Солодка людина, але має солоний правий бік, а в центрі солоної плями – гіркота. Ага, холецистит!

Марс із Місяцем ловлять форму. Це особливий вид читання. У центрі долоні кожної людини є маленька чакра, яка доносить інформацію в Аджну в тактильній формі. Беремо кінцівку і починаємо обмацувати нею щось. Та хоча б ту саму людину з фотографії. Скажете, фантастика? Але ж багато людей саме так і орієнтуються у просторі. Натикаються на перепони та складають приблизний «план» приміщення, а у вас буде «план» людини чи події. Через Марс йде текстура і форма поверхні, і людина буде схожа на локацію – вона велика, плоска, шорстка, м’яка…

Якщо ми маємо аспекти Місяця з Юпітером, то бачити ми будемо найпопулярнішим чином: очима. Сприйняття стосується кольорів та відтінків. Тут вже можна намагатися дивитися на свічку, робити будь-які практики для очей і т.д. Не те, щоб рідкісний спосіб, але саме ним намагаються побачити щось мантики-початківці, навіть якщо їхнім рідним каналом є руки або вуха.

Підсумуємо: бачить кожен, бо немає людей БЕЗ цих 5 планет у карті. Але не кожен привчений обробляти цю інформацію.

Є й складніші варіанти зчитування, наприклад, при гіперактивному Місяці, людина отримує властивості «дивитися» всім тілом. Бачить людину і тут же зчитує її характер і болючі точки, відчуваючи їх на своєму тілі. Людина, по суті, відчуває шкірою і поверхнею. Але в будь-якій комбінації та варіанті, ми завжди маємо одне: прихід інформації та образів. А в трактуванні інформації, що надходить, і є суть екстрасенсорики, а не в тому, щоб вловити очима іскорки. Не мучте, будь ласка, очі.

Сраціо

Проблема №1 полягає в тому, що нас все життя переконують у тому, що треба думати головою, треба робити за логікою, розумом, усе, що йде не від логіки та мізків – погано, соромно, незрозуміло, невпевнено і взагалі, це особисте і не об’єктивне, бо довести це не можна. Почуття погано, голова добре. Мозок – правильно, серце – неправильно. Звідкись йде ця дивна, кострубата ідея, що все має бути об’єктивним! Навіть те, що таким, за визначенням, бути не може. Смаки та почуття – необ’єктивні, емоції – нелогічні, бажання можуть йти врозріз з думками та раціо, і це добре та нормально. Отож, щоб бачити, треба вимкнути нафіг весь раціональний спектр сприйняття.

Світ штука вкрай нераціональна, це факт. Світ живе саме за законами емоцій, інтуїції, бажань і бажаннячок, і аж ніяк не логіки, здорового глузду та міцної, логічної бази, яка бовтається десь на поверхні. Простіше кажучи, з нами відбувається не те, що ми вистраждали і вирішили мозками, а лише те, у що ми вклали почуття (енергію). В думки технічно неможливо вкласти енергію, тому світ не бачить і не побачить ваші раціональні плани та посили. Це як кит, що говорить на недоступній іншим китам частоті. Енергія йде лише у почуття і їх світ уже чує. У те, що ви боїтеся собак, ви вкладаєте емоції, заряджаючи ці образи енергією, а в надію стати юристом, хоча душа бажає бути художником, енергія не йде. Саме тому часто відбувається саме те, чого ми боїмося, бо туди ми вклалися… І ми не можемо змінити те, що ми відчуваємо і чого хочемо, навіть якщо робимо при цьому щось інше.

Де тут екстрасенси, спитаєте ви? Є прямий зв’язок: неможливо навчитися бачити світ, дивлячись з-під раціональної призми і завдяки широко розплющеним очам. Тому що “бачити = очі” – це вже за лінійною логікою. І навіть побачивши хоча б крихту інформації, потім тиждень не давати собі спокою – а чи правда?… А точно? А може, здалося? А тут повз пройшла людина і в голові запахло цукерками! Це нераціонально. Але це ваша інформація, ваш канал. Ви МОЖЕТЕ трактувати його, і трактувати правильно. Просто поза логікою вашими очами можуть бути вуха або шкіра.

Все, що йде з нераціо – парадоксально точніша інформація, ніж текст чи обґрунтована думка. Серце завжди знає, що воно відчуває насправді. Інформація, яка приходить у нераціональний спектр, завжди легка і зрозуміла, якщо не намагатися її трактувати мізками і сумнівами, а трактувати так само, як і прийшло – у нераціо. Ви ненавидите запах фіалок, тому що він викликає спогади про біль та травму, а людина асоціюється з ним? Не треба себе переконувати в тому, що це нісенітниця і здалося, прислухайтеся до себе: від цієї людини треба бігти, гублячи кеди. Він зробить вам дуже боляче.

Це правильний шлях для інформації особисто у вас. На противагу тим, хто намагається таро (яке є на 100% нераціональним) чи інші техніки освоїти правильним та логічним шляхом, і щоб сходилося з книгою. Ага, з баченням ІНШОЇ людини, з ІНШИМИ каналами входу та асоціативним рядом 200-річної давності.

Уточнення: хрещення та печатки монотеїстичних релігій мають властивість спотворювати інформацію на рівні самої Аджни. Надійшло правильно, а ось обробка інформації йде поганенько і не в той степ.

Синестезія

Є на світі такі дивні люди, як синестезики. Офіційна наука визнає синестезію, але що це за такий звір – нікому особливо не зрозуміло. Синестезія це коли людина чує пісню, а відчуває смак. Торкається рукою книги і бачить колір. Дивиться на слово і миттєво зчитує інформацію про нього, причому інформація може виглядати дикувато: наприклад, я скажу вам, що слово «Бразилія» – синє, блискуче і пахне вербою? А думаючи про Мадрид, я відразу розумію, що він – теракотовий і сухий? Ви покрутите пальцем біля скроні, напевно, але будете неправі. Тому що синестезик читає світ дивними шляхами, для нього самого ця інформація має сенс, саме її ми трактуємо, коли щось бачимо повним спектром планет. Хоч у картах, хоч у лініях, хоч у кришталевій кулі. І горе тим «практикам», які СВОЇ образи тягнуть на трактування іншій людині, нібито вона знає більше і побачить краще.

З точки зору метафізики, синестезія з’являється, коли до чудової двійки Планета + Місяць додається Нептун, особливо сильний. Планета вищої категорії міксує різні шари та включає додатковий канал входу інформації. І спектрів вже не 1, а 2-3 і більше. Ми починаємо відчувати смаки від слів, музику від їжі та інші витівки. Шукати логіку у впливах Нептуна марно, з таким самим успіхом піймаєте дим голими руками. І це ще один нюанс, чому тонкий зір не працює від логіки, чому бажано відключати мізки і прислухатися саме до своїх відчуттів.

Аспекти або Місяця, або планети-акцептора, або їх обох із Нептуном завжди дають химерні форми сприйняття. Слух руками, лікування музикою, візуалізація смаком. Так-так, коли нас змушують робити карти бажань, вести щоденники бажань і взагалі всіма можливими способами підтягувати відчуття до того, чого хочемо від життя, то штучно намагаються включити синестезію. І вимкнути вже нарешті відмінника зі школи, який намагається «знайти правильний», а не побачити його самостійно. Неправильного там не буває, це все ваше.

Якщо ви вловили інформацію через Меркурій і обробили Місяцем, все ще може виглядати логічним та обґрунтованим. Що ж ви скажете і якими логічними інструментами користуватиметеся, якщо покладете співрозмовнику руку на плече, а від нього музика? Наприклад, якийсь репчик? Жодним адекватним поясненням воно не підкоряється, але інформація ж прийшла! Її треба обробити. І ось тут уже майстерність самої людини: наскільки вона себе розуміє, позбавлена шаблонів, нав’язаних образів.

У мене, скажімо, є безкоштовна послуга для перегляду тонкого тіла. Знаєте, що я при цьому роблю? Я дивлюся на фото або саму людину, і торкаюсь руками стільниці або іншої поверхні, відразу ловлячи текстуру, запах і колір. І відчуваю одразу всю структуру того, хто переді мною. Вона химерна: людина може бути схожа на скляний флакон складної форми (мені реально здається, що я доторкнулася до цієї речі), з поглибленнями, краями, текстурою, температурою, запахом… І з цього всього я складаю інформацію про тіло, яку потім вже викладаю в зрозумілій формі. Це саме МЕНІ зрозуміло, що шорстка пляма на дні флакона – гастрит, але це потрібно ще якось розповісти клієнтові.

Наінь

У цій парадигмі є ще один нещасний, а саме система Наінь. Забута, забита, непопулярна та незрозуміла фігня, про яку практично нічого не відомо. І нам хотілося б це виправити.

Ми всі знаємо про існування 5 наук китайської метафізики, всі чули про ба-цзи та фен-шуй, а ось система Наінь якось випадає зі спектра зрозумілого, причому навіть у пошукових системах. Найкраще, що ви можете знайти, це якийсь каламутний опис на зразок «Наінь – це як би мелодія вашої карти». Мені особисто ні про що це не каже. Яка до біса мелодія?

Але! Коли я торкаюся натальної карти руками (а я це роблю, і таро я теж читаю через долоні), то я завжди від кожного елемента вловлюю щось на кшталт запаху і текстури, причому вони ЗАВЖДИ сходяться з пунктом Наінь, якщо такий є в астрологічному калькуляторі. Перевірено вздовж і впоперек і навіть сліпими тестами. А отже, древні китайці дуже добре знали про те, що стихійна структура зчитується у будь-якого об’єкта, і можна нею користуватися для глибокого розуміння людини, місця, лінії, чого завгодно.

Якщо зовсім примітивно, система Наінь розраховує, чим пахне карта, яка текстура та стихія у її чуттєвого сприйняття, який смак, тобто взагалі, чим людина ФОНИТЬ. Ось саме те, що приходить до нас у грубій, необробленій, чуттєвій формі. Карта може бути земляна, але для синестезика людина пахне водою та деревом. Або вона дуже гаряча і пахне піском. Це величезний пласт інформації про здоров’я та ауру людини, яку любителі подумати головою просто упускають і не беруть до уваги! А астрологія та метафізика без зору неможливі від слова зовсім. Тому, у широкому сенсі, Наінь – це розрахунки для тонкого сприйняття карти, її елементів та людини в цілому.

Висновки.

1) Все є стихії. Ми розуміємо та чуємо світ через зрізи стихій, які закладені в тілі планетами.

2) Сприйняття тонкого та щільного йде через один канал, тобто аудіал і зчитування інформації буде краще сприймати через звук.

3) Шукайте свій канал входу інформації та не орієнтуйтеся на кіно та всяких гуру, які вимагають по 2 години щодня витріщатися на свічку або переглядати ауру людини. Чужорідний канал дасть вам небагато інформації.

4) Відповідь не прийде у зрозумілій формі, чіткою картинкою та друкованими літерами. Це буде інформація, спалах, картинка, запах, асоціація і будь-що, що потім потрібно буде трактувати, причому повністю самостійно.

5) Вимкніть раціональне та Ютуб, закрийте книги, слухайте себе.

6) Якщо ви займаєтеся астрологією – додайте в неї чуттєве сприйняття, і ви отримаєте + стільки ж інформації зверху.

7) Синестезія – крутий і корисний скіл, а не дивна, непотрібна особливість мозку.

8) Можливість «бачити» не є особливим даром, тим більше не може переходити у спадок, оскільки натальні карти у всіх унікальні, але вони містять один і той же спектр планет.

(c) Mylene Maelinhon \ Матеріал проекту Маргінальна Метафізика

Репости цього матеріалу можливі лише із зазначенням автора та джерела матеріалу. Крадіжка інформації, тексту чи їх частин жорстоко карається, і я не про юристів. Дотримуйтесь чесності та поважайте чужу працю, тоді ця повага до вас повернеться сторицею.

Перейдіть до

Про монотеїзм та комунізм (Maelinhon) ЗОЖими: Аскеза, як шлях в нікуди (Maelinhon)

Реклама

 

17 коментарів

Залишити коментар
  • Добрый день, Милен.

    Вопрос такой – что даёт соединение Луны с Ураном и Плутоном в натале?

    • Добрый день, Анна.

      Уран – способность к прогнозированию, особенно астрологическому.
      Плутон – способность видеть в людях бурлящие реки говн, коими полнится та или иная личность. Предугадывать их мотивы, вычислять подковёрные интриги. Иногда – способность шарахнуть магией (или сугубо личным желанием) так, что обидчики будут зубы собирать и на долгие годы окажутся в аутсайдерах.

  • Публикация этой статьи оказалась последним рубежом перед тем, как я доверилась себе и начала видеть. Позволила, скорее. Милен затратила кучу усилий и нервов, чтобы написать это, за что ей огромное спасибо от лично от меня и всех прозревших 🙂

  • Здравствуйте, Милен. Для определения своего типа восприятия мы смотрим аспекты луны в натальной карте?

  • Как найти свою планету!?В натальной карте у меня солнце в стрельце .Можете разъяснить???Поооожаааалуйста !!!

      • У меня первоначально была развита эмпатия. Вреда от неё больше, чем пользы. Хотя я кое-как и научилась закрываться, всё равно крайне сложно получить уровень защиты, сравнимый с работниками сферы услуг.

        В экстрасенсорике сначала развились яснотрогание и ощущение габаритов сущей и предметов. Позднее подключились яснонюхание, ясновидение. Яснослышание тоже есть, но оно ниже по уровню относительно остального.

        На тонком плане габариты ощущаются как визуализация инертности (?) сущи. В то же время, я понимаю, что никаких гараритов нет и это – примерно то же самое, что и раскраска карты мира, показывающая распределение температуры или силы ветра. Я же понимаю, что регион не фиолетовый.

  • Милен, как всегда Браво!!! Все что я хотела узнать, но боялась спросить, изложено четко и понятно! Снимаю шляпу (в который уже раз)))

  • Милен, вы писали о том, что у вас есть бесплатная услуга просмотра тонкого тела. Куда можно обратиться к вам, чтобы вы осмотрели мою фотографию? Фотография должна быть в полный рост? 

  • После того, как Милен сняла мне крещение, начала проявлятся синестезия. Музыка начала ощущаться движениями и вибрациями в теле, оргазм получил цвет и текстуру. Это очень нобычно и непривычно, но однозначно круто. Спасибо!

  • В очередной раз подумала о своём везении и своевременности знакомства с вами.внятнопонятножизненно…есть вопрос и ситуация:утеряна(всплывает конечно,но редко и туманно) синестезия.а проживала её и по ней ярко продуктивно долгие годы.как результат-отсутствие результатов и энергии.есть ли возможность её восстановить с помощью кругов маагаль,которые будут сейчас в 20х числах? Была впервые на антидепрессант и алиирмеи,скажем так,поражена ощущениями.сейчас идут круги по акции для тех кто коментит,но поняла что по условиям акции не подхожу,а хотела бы участвовать. с донатом конечно.или лучше подождать до 20х чисел?и какие ещё есть варианты восстановить утраченное?возможно у вас есть методы или у ваших коллег?заранее благодарна за ответ

      • То самое,да)когда сама в сознательном.и когда это было совсем не популярно.мне лет дофига сейчас..и когда принято в окружении,что вокруг только атеизм,а я верю что все масштабней и дело не в религии.при этом по роду первосвященники и финоугорские бабки с травами и копытами козлов и рунами(разновидность).я умела..ну и ещё гонимые бабтисты-украинцы встретились со староверами Сибири на д.востоке.и те и те гонимые и суровые.мне не мешало,нравилось,это сильно-договариваться со всеми..я и по статье вижу,что мне близка королева запада:тварей по паре,пары-разнообразны и у Мироздания есть место для всех и договориться можно.У мира Творение)после смерти отца не могу С Собой договориться,солнечное сплетение болит и прочее,что с эти связано-решения,дерзость,вкус к жизни,реализованные хочу/могу-на границе до 3х из 10,а было от баллов 6,7 и выше..лет после смерти отца прошло много,а накрыло четко на 9 день.отлично помню как)Маагаль может помочь уравновесить?или диагностику какую нибудь порекомендуете?спасибо