Навигация

 • Archaic Heart International
 • Контакты и Ссылки
 • Книга Отзывов о проекте Archaic Heart
 • Онлайн гадание

  Spiritele rele: Cealaltă parte (Maelinhon&Madyara)

   

  Îți place natura? Il iubesc foarte mult. Și de fiecare dată mă încurcă ușor când cineva spune lucruri precum „natura s-a trezit” sau „natura se va răzbuna”, pentru că natura nu are nici mâini, nici labe. Nu poate să-ți facă ceva, să se trezească, să decidă etc. Deci, atunci, cine poate?…

  Un demon ne-a lovit și vrem să înțelegem situația în mod specific în natură: astăzi vom discuta athaelim dalram [ataelim dal’ram] – demoni, imps, spirite ale naturii, păduri, câmpuri, râuri și lacuri… Proiectul nostru a dedicat deja un număr semnificativ de articole și chiar cărți pentru demoni, dar există doar informații fragmentate despre dalrams și consider că acest lucru nu este oarecum corect. Astăzi, vom aprofunda în mod cuprinzător ce fel de ființe sunt, atributele lor fizice și elementare, cum se poate lucra și stabili contactul cu ele și, cel mai important, vom schița o ierarhie completă a prinților din întreaga lume. Cine guvernează ce teritoriu și unde locuiesc. În prezent, nu există deloc astfel de informații în lume, așa că procesul de colectare a datelor a durat mult.

  Entități: zei, demoni și mizerie vâscoasă

  Primul lucru pe care trebuie să-l știți este faptul că toate aceste cuvinte precum „diavol”, „sirenă”, „zeu al iubirii” și așa mai departe — acestea sunt etichete umane și înțelegere umană a problemei. Entitățile în sine nu folosesc o astfel de terminologie și nu o asociază cu ele însele. Toate entitățile dintre oameni sunt fie zei (un statut dat de oameni!), demoni (o specie biologică), fie „spirite ale naturii” (aproape oricine). Dumnezeu și Demonul sunt ca Regele și Omul, Conducătorul și Câinele, Farmacist și Femeia. Comparăm și juxtapunem rece și lavandă, dar, paradoxal, nimic nu deranjează oamenii. După această logică, un demon poate fi și un zeu dacă oamenii îi dau un asemenea statut, nu? Cu un model ca acesta, este imposibil să-ți dai seama cine se află în fața ta și cu cine lucrezi. „Farmacistul” nu ne spune nimic despre o persoană, „dumnezeu” nu ne spune nimic despre o entitate.

  Prin urmare, primul pas în lucrul cu entitățile este de a examina esența lor, mai degrabă decât modul în care diferite triburi de pe glob se refereau la ele și ce atribute le-au atribuit.

  Entitățile se disting nu prin ceea ce le numesc oamenii, ci prin ceea ce sunt făcute — care elemente sunt primare pentru aceste ființe și cu care lucrează. Aceasta este specia.
  O sirenă este o entitate care are apa ca element principal de viață, de exemplu. Și pentru Leshy va fi elementul lemnului. În consecință, puteți clasifica orice creatură într-un tabel — acestea sunt ale întunericului, acestea sunt ale aerului, acestea sunt legate de vid, acestea sunt ceva din solul deșerților de sare…  Cu alte cuvinte, specia este determinată de element , nu după nume sau titlu. Acesta este primul lucru care trebuie înțeles clar.
  Frasinul nostru Yggdrasil are 4 tipuri de lumi: superioară, mijlocie, inferioară și elementară. În jurul nostru sunt aproximativ o duzină de astfel de copaci și acolo locuiește și cineva. De fapt, acolo unde oamenii trăiesc în prezent (sectorul dens al lumilor de mijloc), inițial existau trei rase majore:  infernalele inferioare (diavolii, diavolii, spiritele naturii etc.), rasele goale (zâne, sirene) și tot felul de elementali din lemn și apă, dintre care o mulțime sunt prezenți în mitologie — sirene, leshie, spirite de apă, spirite ale pădurilor și câmpurilor, spirite de munte și ființe ctonice din deșert. Și, desigur, fauna — animale, păsări, reptile. Toți au trăit împreună și au alcătuit un singur ecosistem al Lumilor de Mijloc, fiecare angajat în propriile afaceri. Pentru a spune simplu, toată această companie pestriță, care va intra mai târziu în mitologii și cosmogonii, este populația primordială, primordială a trunchiului Arborului, oamenii au apărut acolo foarte recent.

  Mai târziu, a avut loc dictatura lui Iahve, iar situația s-a schimbat drastic: rasele goale au fost complet exterminate sau împrăștiate, iar în lumile de mijloc au rămas doar dalramii și spiritele naturii, care au început să coexiste cu oamenii. Ei au continuat să aibă de-a face cu brazii și peștii lor din mare, singura diferență fiind că au început să profite îndeaproape de numeroasele izbucniri de energie de la oameni. Și să țină cont de oameni în treburile lor. Nu au început să interacționeze cu oamenii; mai degrabă, ei au ocupat nișe ale numeroși zei și au pretins controlul asupra majorității egregorilor umani. Cu alte cuvinte, egregorii puterii, jocurilor de noroc, banilor, religiei și altor domenii fierbinți, ESTE ÎNTOTDEAUNA un conducător – dalram.

  Cu toate acestea, câte un lucru.

  Athaelim Dalram

  Când vorbesc despre demoni, djinni, imps și spirite, oamenii folosesc fie cuvântul latin „infernus”, fie cuvântul grecesc „daimon” și toți grupează aceste trei rase împreună fără să distingă sau să înțeleagă diferențele. Infernurile înșiși, ca specie, sunt numite „Ataelim” în limbile lor natale, provenind din combinația de cuvinte aramaice care înseamnă „mai înalt, superior” și „scură, întunecată”. Această categorie include 2 tipuri distincte — „Lelram” (demoni superiori) și „Dalram” (inferioară, în sensul de „mai puțin substanțial, mai mic”). Singurul lucru pe care îl au în comun este că toți au elementul Întuneric și combinațiile sale cu ceilalți în esența lor. Pur și simplu, orice fauna care trăiește pe Întuneric și descendenții lor care trăiesc din elementele native din natură sunt dalram. Acesta este numele lor pentru ei înșiși și, dacă numiți astfel o sirenă sau un demon, este corect, deși cuvântul în sine este mai probabil să se refere în mod specific la Întuneric.

  Dalrams este exact asta, populația primordială a lumii dense, fizice de acum, care nu a plecat nicăieri de aici și continuă să trăiască în buzunarele realității lumii subtile, cât mai aproape de lumea fizică. Aceasta este singura specie care a reușit să se adapteze oarecum la densificarea lumii din jurul lor, să supraviețuiască în ea și să-și reconstruiască întregul mod de viață pentru a se potrivi noilor realități. Primii oameni care au început să descrie și să descrie în mod deliberat lumea din jurul lor au înfățișat și dalramurile în mod natural. În toate mitologiile, pe toate frescele, în povești și basme, peste tot vedem această idee. Că lumea din jurul nostru este plină de spirite — cu coarne, coadă, acvatice, care seamănă cu oameni sau animale, diverse și interesante. Pornind de la mitologiile în care fiecare pădure și fiecare lac avea spiritul acelui obiect și extinzându-se până la lucrările Hayao Miyazaki și chiar Lesya Ukrainka (crede-mă, „cea care stă în munte” nu este un inspector de pește). Și între ele – nenumărate imagini și povești cu fauni, satiri, spirite de kami în japoneză, spirite ale deșerților și ale munților, noonwraiths, djinni, sirene și cine știe ce altceva. Există atât de multe dintre ele și se mută atât de frecvent încât compilarea unei clasificări poate fi destul de dificilă.
  O problemă separată este că mulți dalram au fost onorați de oameni ca zei separați (Cernunnos, de exemplu), iar acum este greu de înțeles cine și unde a fost înțeles în mitologie. Oamenii numeau, în general, zei pe oricine bătea la ușa lor – atât diablonii, cât și spirite planetare (Agni, Stribog, Vishnu), țesători (Ymir, Tengri, Tiamat) și Ma (Mara, Lakshmi), și demoni (Ishtar, Hecate) și naturali. spirite… Nu există nicio cale de ieșire din această mizerie. Încercați să nu vă adânciți prea mult în el, pentru că poate deveni și mai confuz. Mai mult, fiți atenți la mitologia monoteistă în care TOȚI cei care nu aparțin ierarhiei lor îi numesc „demoni” și le atribuie tuturor proprietăți obsesiv răuvoitoare. E o prostie.

  În linii mari, se poate spune că dalramurile sunt clasificate în tipuri și ierarhii în funcție de dimensiunea corpului lor (în mod surprinzător). Ele sunt oarecum întinse prin biologie și semnificații de la animale la amadakh. Cu cât entitatea este mai mare, cu atât este mai dezvoltată, posedă vorbire, gândire abstractă, cunoaștere a limbilor și așa mai departe. Cu cât dalram este mai mic, cu atât este mai aproape de lumea animală sau vegetală. Cu alte cuvinte, prinții imps sunt la fel de dezvoltați și înțelepți ca demonii, în timp ce cei mai mici imps, în esență, sunt mai aproape de pisici sau caracatițe decât de ființe antropomorfe. Cei mai mici comunică cu sunete și forme de gândire, posedând intelect la nivelul unui cioar foarte inteligent, și ocupă partea lor de pădure sau câmp.

  Al doilea lucru de știut este că dalramii nu fac distincție între viața lor și activitățile lor; pentru ei, este în esență unul și același concept. Cu alte cuvinte, pentru ei, procesul existenței, întreținerea și munca sunt unul și același. Fundamentul existenței lor este purificarea spațiului de murdărie, degradare, energii negative (Sha Qi) și stimularea naturii și a ființelor vii pentru reînnoire și nașterea urmașilor. Ei se deplasează la nesfârșit prin spațiu, curățând lumea și ajustând procesele naturale la toate nivelurile. Cu cât munca impilor într-o zonă este mai organizată și coordonată, cu atât ecosistemul și viața din regiune este mai curată și mai sănătoasă.

  În funcție de elementele care predomină în corpul unui imp, ei vor lucra cu diferite tipuri de energii și elemente, în termeni mai simpli, vor consuma ceea ce le lipsește. Toți sunt foarte pasionați de murdărie, doar de diferite tipuri, în funcție de ce element hrănește pentru ei și ce filtrează. Impușii din deșert trăiesc pe elementele focului și pământului și filtrează lumea în regiuni aride, în timp ce impii de pădure și apă trăiesc în păduri și parcuri și așa mai departe, în cadrul unei logici comune și de înțeles 🙂

  Există un tip separat de imps urban; cel mai adesea, trăiesc în parcuri și temple, dar, în general, pot locui oriunde. Dacă pisica ta urmărește cu atenție un perete gol și miaună la cineva de acolo, este probabil ca un dalram să fi rătăcit înăuntru și pisica să-l poată vedea. Ei vizitează adesea adăposturi de animale, clinici veterinare și locuri similare pentru a ajuta animalele bolnave sau pentru a ușura suferința celor care sunt bolnavi în stadiu terminal.

  Apariția dalramilor

  Există un număr mare de triburi dalram (mai mult de 70) și diferă semnificativ ca aspect și compoziție elementară. Dalramurile de pădure și de stepă, impii convenționali nordici sunt pufoși, îndesați, cu coarne mari și fețe ușor de distins, cu ochi mari. Fețele lor seamănă cu fețe umane, dar au proporții ușor diferite, în special ochii. Dalramii nordici pot avea blană crescută pe frunte și sub pomeți, dar capul lor are părul obișnuit. Cei care se găsesc pe coastele și în deșerturile din Orientul Mijlociu sunt subțiri, înalți, cu pielea maro sau roșu-negru, complet fără păr pe cap. și corpuri. Au ochi galbeni și roșii, luminiscenți și cozi subțiri. Aceștia sunt cei care seamănă cel mai mult cu diavoloanele care sunt descrise în mod obișnuit de oamenii obișnuiți, deoarece diavolicul tipic din CSI (Comunitatea Statelor Independente) este mai atractiv și nu evocă asocieri negative. Dalramurile estice pot părea ușor înfricoșătoare din cauza trăsăturilor nefamiliare, dar, în esență, nu sunt foarte diferite de celelalte. Dalramurile asemănătoare europene tind să fie mai înalte, cu trăsături delicate și ochi foarte mari, care seamănă cu personajele anime. Acestea cuprind toate variantele de satiri, fauni, sirene și altele pe care le-ați văzut în picturi și basme.

  Toate dalramurile au patru membre cu trei sau patru degete, un cap, un trunchi și trăsături distinctive, cum ar fi culorile neobișnuite ale pielii (care pot fi maro, roșu, alb strălucitor, în nuanța cărnii sau chiar verde), cozi și coarne. Vorbind despre coarne, nu sunt niciodată în perechi, așa cum este descris în imaginea stereotipă. De obicei, există două sau trei coarne mari, iar pe frunte sau sub păr, există în plus 3-5 proeminențe mici asemănătoare cornului, care seamănă cu umflături pe capul unei capre tinere.

  Dacă vorbim de dalramuri mai mari, acestea au de obicei picioare care se termină în ceva de genul copitelor modificate cu mai multe degete segmentate. Ei poartă îmbrăcăminte, podoabe și au un stil de viață asemănător omului destul de ușor de înțeles. Mulți dintre ei pot citi confortabil literatură și pot merge la film 🙂 Speciile mai mici trăiesc direct în natură, mișcându-se atât pe două cât și pe patru membre. Au diverse „anomalii” sub formă de 3-6 brațe sau picioare, ochi în plus, aripi, solzi și alte trăsături exotice împrumutate de la animalele și plantele cu care au coexistat. Dalramurile mici și comune au de obicei între 30 cm și puțin peste un metru înălțime. Prinții sunt semnificativ mai înalți, dar în general mai scunzi decât oamenii; înălțimea prinților de imps variază de la 120 la 150 de centimetri. Prințul Enarei, care are aproximativ 165 de centimetri, este considerat un adevărat gigant pentru specia lor.
  Cu alte cuvinte, nu există un standard unificat pentru aspectul lor. Cu toate acestea, dalramii tind să se cufunde în culturile și limbile din jur. Cei care poartă haine se pot îmbrăca ca localnici și pot duce stiluri de viață similare. Au și gospodării, copii și așa mai departe. Limba lor vorbită este aramaica, ca cea a demonilor, dar cunosc de obicei toate limbile umane locale și chiar mai mult.

  Prinții japonezi și chinezi sunt îndesați, foarte puternici, cu capete disproporționat de mari. Verificați: Yubaba și Zeniba în „Spirited Away”, conducători tipici din Asia. În acest film animat, sunt momente în care Chihiro aleargă printr-o baie, iar în băi, sunt niște creaturi asemănătoare pui cu ochi, bușteni cu coarne cu ochi și o ridiche vie cu două picioare. Și observați că baia este condusă de o femeie demon mai antropomorfă și de asistenta ei Kamaji — cu patru brațe și copite. Aceasta este o ilustrare cuprinzătoare a diversității speciilor de dalram din regiune. Sincer, Hayao nu a inventat nimic; totul este descris în mitologie și vizibil pentru oricine are vedere. Și Kaonashi fără chip, lupi cu 2+ cozi, spirite mici de copac din „Prințesa Mononoke” și conducătorul pădurii de acolo. În Asia, pe insule și arhipelaguri, inclusiv insulele Kuril și zonele din apropiere, există și un tip de dalram foarte mici, ca un bătrân mic, dar cel mai bine este să nu-l supărați pe bătrân 🙂

  Există, de asemenea, un tip separat de demoni bisericești care trăiesc și lucrează numai în clădiri religioase (oricare) și pe canalele lor. Ei primesc rugăciuni, oferă asistență, dau lovituri de cap și așa mai departe. Esența acestui fenomen este că dalramii sunt cea mai apropiată rasă de oameni din punct de vedere al densității, deci sunt singurii care au o influență directă asupra lumii umane. Entitățile care trăiesc dincolo de limita densității au o viziune și o percepție foarte slabă asupra lumilor dense și chiar mai puțină influență asupra lor. În termeni mai simpli, niciun demon sau zeitate nu te poate ajuta direct; îți poate trimite energii sau un fel de impuls, dar nu poate să stea jos și să-ți rezolve cererea, să-ți dea bani sau să pedepsească pe cineva – nici măcar nu te poate vedea cum trebuie. De aceea, cele mai multe cereri de la oameni către ființe superioare trec cumva prin dalram, urmând principiul „John, există cineva care se roagă pentru ceva, du-te și verifică.” Ați apelat la condiționalul Thor, ați primit ajutor, toată lumea este fericită, dar, de fapt, munca este din nou făcută de dalrams.

  Al treilea fapt (neplăcut): indiferent la cine ai apela pentru ajutor, fie că este vorba de sfinții creștini sau Hecate, tot vei fi slujit de diavolii 🙂 Pentru că chiar dacă Hecate ar vrea să te ajute, ea nu va putea din cauza diferenţelor de densitate şi a accesului redus. Ea trimite energie dalramilor, iar ei îndeplinesc cererea. Puteți merge direct la imps — va fi mai ușor, mai rapid și mai convenabil. Uneori, această simbioză începe să încline spre parazitism, mai ales în religiile monoteiste și în locurile în care dalramii au mai puțin control.
  Toată această companie pestriță are un sistem de management foarte ciudat. Micii imps formează grupuri care patrulează un mic sector de pământ, cum ar fi o zonă de pădure kilometru cu kilometru. Ele alimentează plantele cu energie, monitorizează mișcarea apei, reînnoiesc țesuturile spațiului etc. O duzină de astfel de zone au un manager mai mare, o duzină de zone mari au un alt manager și mai mare. Și pentru întregul teritoriu mare, există un prinț-conducător, pe care îl puteți găsi în listele de magie neagră. La sfârșitul acestui articol, va exista o listă completă a prinților din întreaga lume.

  Este important să înțelegeți că granițele teritoriale sunt un lucru FOARTE condiționat și nu funcționează ca la oameni, unde există granițe pe care nu le puteți trece, verificați și așa mai departe. Nu. Acestea sunt diviziuni aproximative de autoritate, ceea ce înseamnă că toate spiritele naturii locale pot merge la orice prinț sau conducător care se află în apropiere. Se duc la oricine este mai aproape, au doar un „supraveghetor de zonă” imediat. Granițele urmează de obicei zonele naturale și contururile lor — marginile stepelor, râurile majore, munții și granițele zonelor naturale sunt cel mai adesea granițele teritoriilor. Cei mai mici se abate rareori departe de teritoriul lor, dar prinții pot călători și se pot întâlni oriunde. Puteți vedea un prinț de la Kiev la New York sau un prinț australian în pădurile din Urali – este un fenomen normal. Așa că nu poți invoca decât un mic diabloane pe teritoriul unde ești prezent fizic, dar cei mai mari pot veni ca oaspeți oriunde.

  Toți prinții sunt egali între ei. Fiecare prinț are aproximativ 5-10 ajutoare majore la sol și sunt responsabili de gestionarea pădurilor locale și a altor lucruri. Așa este structurată ierarhia, dar la nivelul de sus, este întregul Consiliu deodată, fără șef. În general, ierarhiile verticale există numai între oameni; în lumea subtilă, nu există un astfel de fenomen. Există întotdeauna o ierarhie orizontală, adică nu există un singur șef, ci mai degrabă o duzină de șefi și uniunea lor.

  Apropo, același sistem există printre lelram (demoni), dar există 6 conducători acolo — Ayaleth, Samael, Amaymon, Marreb, Cordet și Zimimar. Sub ei sunt subalternii lor.
  Este demn de remarcat faptul că printre infernurile de toate felurile, există egalitate, dar printre demoni, aceasta înclină puternic spre matriarhat, femeile fiind adesea conducătorii. Dintre dalram, este vorba despre cincizeci și cincizeci, ceea ce înseamnă că unele teritorii sunt conduse de patriarhi, în timp ce altele sunt conduse de matriarhi și au drepturi egale. Printre zâne, apropo, a existat întotdeauna un matriarhat pur și foarte strict.

  Din punct de vedere istoric, ambele tipuri de ataelim sunt strâns legate, împărtășind elemente comune, multă istorie comună și cultură și au avut întotdeauna relații calde unul cu celălalt. Deci, dacă te împrietenești cu dalram, ei vă pot prezenta demoni „inaccesibili” care sunt în mare parte necunoscuți pentru majoritatea oamenilor. Un alt punct de remarcat este că în filmele de groază vedem adesea fie impi înfățișați în sens monoteist, fie spirite neliniştite, dar rar vedem demoni (ataelim lelram). Cineaștii și cultura umană, în general, au avut întâlniri foarte limitate cu ei și adesea confundă aceste două tipuri.

  Stereotipuri despre draci

  1.Există un stereotip foarte stabil despre posesie, care spune că impii stau înăuntru, fac rău oamenilor și, în general, sunt personaje negative. Imps nu sunt viermi sau paraziți, nu stau în interiorul corpului și nu controlează corpul. Acest tip tinde într-adevăr să se comporte foarte crud cu oamenii care i-au jignit pe ei sau cu bunurile lor într-un fel, dar arată diferit. Ei stau pe gâtul unei persoane și încep să o înnebunească în liniște, cercetându-le slăbiciunile și defectele, umflând fobiile și declanșatoarele și hrănindu-se cu energia emisă de frică sau euforie. Ei fac asta celor care au fost nepoliticoși, poruncitori, răniți naturii, împrăștiați sau au venit cu idei precum „ajută-mă să cuceresc lumea” și așa mai departe. Deci, am multe întrebări despre exorcismul în stil Hollywood. Persoana s-a lovit pe toată lumea, i s-a dat pentru asta pe cap, dar în același timp încearcă să persecute victima atrocității și este considerat rău. P – logica.
  Imps nu au o opinie deosebit de favorabilă despre oameni, dar, în general, atitudinea lor față de oameni este mai neutră și mai indiferentă. Ei nu caută în mod activ interacțiunile cu oamenii, nu se amestecă în treburile lor și nu au niciun interes special pentru ei. Este posibil să colaborați cu ei, să fiți prieteni sau să lucrați împreună, dar ar trebui să stabiliți în mod deliberat un astfel de contact. Întorcându-se la Miyazaki, locuitorii văii nu au primit-o cu căldură pe Chihiro, dar, în același timp, nu au intervenit activ în viața ei și nici nu au întreprins acțiuni ostile împotriva ei. Unii dintre ei au empatizat cu ea și au încercat să o ajute.

  Comportați-vă normal, nu prostie natură, respectați-i toate puterile — și nimeni nu vă va deranja, promit.

  2.Stereotipuri despre niște imps ancestrali, contracte cu aceștia, vânzarea sufletului și alte erezii. Sufletul tău nu valorează aproape nimic, pentru că nu este puțin și nu poate fi folosit în niciun fel. Sunt o mulțime de necazuri în pădure, sunt mulți oameni care trăiesc în lume. Din perspectiva dalram, acestea sunt fenomene aproximativ egale. Ei nu fac contracte, le semnează cu sânge și cu siguranță nu sunt slujitori ai nimănui. Dalram-urile sunt subordonate numai prințului, nimeni altcineva nu are dreptul să le comande, vreau să subliniez acest lucru separat.

  Dar. Există alianțe personale, când un anumit diavol se împrietenește și lucrează cu o persoană, îl ajută în ceva etc. Nu este un ajutor, nu un slujitor, nu un sclav, este un prieten și un coleg. Poate că pentru unii oameni este un amant, se întâmplă și asta. Dacă o persoană moare, un prieten se va întrista și apoi se va duce în pădure, nu este un lucru, nu poate fi moștenit. De asemenea, prinții și al doilea cerc după ei au dreptul de a-și elibera sigiliile, care au forță juridică în plan subtil și pot fi document și protecție. Cu toate acestea, pentru a realiza acest lucru, ar trebui să depună un efort semnificativ și să propună ceva de interes pentru ei în ceea ce privește munca.
  3. „Imps trebuie să trăiască la intersecțiile drumurilor” – acesta este un mit. Ei pot locui oriunde, inclusiv în interiorul caselor. Dacă un demon a trăit într-o zonă împădurită și pădurea a fost defrișată pentru a construi o casă, ei nu vor pleca din principiu și vor continua să locuiască în și în jurul casei. Acest tip de dalram este denumit brownie (spirit de uz casnic).

  4. Vrăjitoria tradițională îi place foarte mult să atribuie anumite proprietăți tuturor. A spus, acesta este responsabil pentru dragoste, acela – bani, acesta trimite boli și alte prostii. Imps (și alte entități) sunt angajați în natură și în fluxul de energii din ea, nimic mai mult. Nu au nicio sferă de interes în relație cu oamenii și, în plus, nu se implică în problemele oamenilor. Da, ipotetic te pot ajuta cu asta sau asta, dar nu aceasta este activitatea lor principală. Sunt interesați doar de dragoste când vine vorba de caras.

  5.Și în sfârșit mitul că dalramii se tem îngrozitor de simboluri religioase, rugăciuni etc. Acesta este un mit pur, pentru că dalramii „țin” 80 la sută din biserici și umplutura lor, nu le pasă de apă și de bețe încrucișate, și nu le pasă nici de versurile tale. Am intervievat în mod special mai mulți dalram despre asta, ei spun că corpurile lor lucrează pe frecvențe energetice foarte scăzute și toate aceste lucruri sunt cel mult neplăcute pentru ei. Neplăcut – undeva la nivelul unui zgomot puternic sau al unei băi prea fierbinți. Este enervant, da, dar nu este amenințător sau altceva. DAR, se pot juca împreună cu miturile delirante ale oamenilor despre toate, din nou pentru a-și atinge unele dintre obiectivele.

  Reguli pentru lucrul cu dalram

  — Comunici cu dalramii la fel cum ai face cu oamenii. Corect, politicos, dar fără garanții sau consultarea cărții. Vii cu o idee, o cerere, altceva, ceva mic – adu o răsfăț sau un cadou, fă ​​o cerere și speră la un răspuns. S-ar putea să nu primești un răspuns, ei pot refuza, s-ar putea să nu-i interesezi – este în regulă.

  — Fiți politicos și respectați limitele personale: nu vă grăbiți într-o conversație, nu sunați insistent, ci trimiteți un „mesaj” și așteptați cu răbdare un răspuns. În conversație – păstrează distanța, nu cădea în supunere, nu linguși, nu fi nepoliticos, nu ordonă, vorbește calm și amabil. Dacă încalci oricare dintre acestea — ai probleme.

  — Sub nicio formă nu trebuie să minți!!! Este ciudat, dar mulți vin la Dallrams cu un singur lucru în minte și spun altceva. Văd totul perfect, simt teama și adevărata motivație. Dacă ceva ce spui sau crezi nu se aliniază, ai probleme mari. Dacă vrei bani, cere bani, nu altfel.
  — Imps de toate tipurile au o trăsătură strălucitoare – prind instantaneu impresia emoțională a celui care a venit. Și o prind inconștient, primesc un mesaj de la tine, dacă ai început să te miști în direcția lor. De aceea este o prostie să mergi la intersecții — ei știu deja că plănuiești să te apropii de aproximativ un minut după ce ai luat decizia. Când ajungeți, ei știu deja cu ce vii și de ce. Ei pot citi mințile și nu o fac într-un mod controlat, ci doar descarcă informațiile din capul lor. Deci orice pietre la spatele tău = ai probleme.

  — Este foarte important să ne dăm seama că dalramii sunt ființe vii, gânditoare. Au personalitate, memorie, au emoții, pot iubi, pot fi răniți, au o familie. Nu le poți trata ca pe o unealtă de lucru, le poți folosi și arunca. Dacă gândești așa — atunci cu siguranță ai probleme 🙂

  — Nu există probleme dacă vii cu inimă sinceră și respect și ceri corect ajutor cu o compensație echitabilă. Toate poveștile din formatul „Jerry făcea ceva cu demonii, apoi s-a mutat într-un coș de prost – deci demonii sunt răi” sunt despre încălcarea granițelor, grosolănie și așa mai departe. De asemenea, ei nu vor să lucreze cu tot felul de oameni nebuni, nu le place grosolănia, își pot proteja teritoriul și copiii etc.

  — Nu vă apropiați de prinții superiori cu nicio prostie. Prinții nu se vor ocupa de afacerile tale personale și amoroase, nu-ți vor da bani și așa mai departe. Sunt oficiali și se ocupă de „proiecte”, nu mai puțin. Indiferent dacă doriți să înființați un sanctuar pentru a salva animalele, dacă ați inventat o nouă modalitate de a recicla deșeurile sau că doriți să vă popularizați muzica în schimbul unui procent din profitul energetic, asta îi interesează. Vor considera ceva semnificativ. Archaic, de exemplu, cooperează cu dalrams ca un proiect de informare care aduce informații corecte din cealaltă parte, iată un exemplu de proiect cu beneficii reciproce.
  — A strânge niște fonduri, a pedepsi pe cineva sau a căuta ajutor la muncă – micile entități locale vor ajuta cu oricare dintre acestea; pot fi găsite în fiecare iaz și parc – o mulțime din jur. Nu este nevoie să-i deranjezi pe prinți pentru astfel de chestiuni. Cu cele mai mici, poți fi puțin mai ferm, dar rămâi respectuos și calm, oferind o mică plată în avans. Daca vrei un nou job, platesti cu o portocala, iar dupa ce te ajuta, adu-le tortul promis. Întrebați-i ce cumpărături vor sau oferiți ceea ce aveți. Nu aduceți resturi, nu aduceți lucruri pe care nu le-ați mânca sau nu le-ați fuma. Nu oferi mâncare și țigări unei persoane mai semnificative; le poți oferi alcool bun, cafea tare sau ceva neobișnuit. Poate ai un litru de sânge de taur sau file de aligator întins prin preajmă, ceva exotic în general. Cei mici iubesc țigările și carnea proaspătă, în timp ce prinții pot fi tratați așa cum ați trata un oaspete distins printre oameni. Ofertele către dalram ar trebui lăsate afară, pe o fereastră sau în natură; nu poți consuma mâncarea după aceea, spre deosebire de ofrandele către grahas, de exemplu. Dalrams nu mănâncă mâncarea în sine; cumva îi consumă „vitalitatea”, energia pozitivă. Deci, astfel de alimente nu sunt sigure după ce au interacționat cu ele și ar putea dăuna pe cineva dacă sunt consumate.

  — Amintiți-vă, nu aveți nicio influență asupra dalramilor, cu excepția propriului interes propriu. Ei sunt mereu în mintea lor și acționează numai în interesul lor. Ei vă pot include în planurile lor dacă sunteți de interes pentru ei sau dacă căutați ajutor într-o situație critică. Cu alte cuvinte, nu se apropie de oameni pe cont propriu, nu se amestecă în treburile lor și, în general, sunt indiferenți dacă te îneci într-un râu sau te pierzi în pădure. Cu toate acestea, dacă CEREȚI să fiți scos din pădure sau salvat, cel mai probabil ei vă vor ajuta; este nevoie de un element de întrebare.

  — Nu efectuați ritualuri, mai ales din cărți. Ele sunt absolut inutile pentru imps și alte forțe. Există oferte și cereri; dacă vrei să-i tratezi sau să comunici, fă-o vorbind, lăsând cadouri – nu este nevoie de nimic în plus. Dalramii din pădure sunt ca niște animale curioase; vor veni singuri la tine dacă îi suni.
  — Moneda universală pentru orice dalram este curățarea teritoriului. Cei care nu sunt sociabili – puteți strânge o serie de saci de gunoi în pădure sau parc, puteți scoate totul, apoi vă întoarceți și spuneți – Băieți, care mă pot auzi, pentru acest act vreau șeful meu să primească un pula pe frunte (sau optional, ce vrei tu acolo).

  Demonografie

  Diavoli-Domnitori ai teritoriilor

  Geografia devine de două ori intrigantă atunci când este de tip ocult 🙂 Am colectat aceste date pe o perioadă lungă de timp pentru că am vrut să le corelăm cu mitologia și să actualizăm listele conducătorilor de teritoriu. Conducătorii teritoriului se schimbă rar; Ultima dată a fost în primăvara lui 2022 când a existat un consiliu global al prinților și aproximativ o duzină de persoane au fost înlocuite. Alegerea teritoriului este voluntară; ele indică pur și simplu cât sunt dispuși să ia sub aripa lor.

  Enarei

  Prințul Enarei este unul dintre cei mai mari conducători de teritorii din lume, teritoriile sale se întind de la râul Ob până la râul Lena, cuprinzând Ural, Yugra, Altai, toată Siberia cu o extindere în Iakutia și Mongolia. El apare ca un tânăr robust, cu umeri largi, cu părul creț închis și ochi roșiatici de culoarea mierii (asemănați cu o pisică sau o bufniță). Coarne mici îi împodobesc părul, iar fruntea și parțial mâinile sunt acoperite cu blană întunecată. Este un conducător foarte bun la inimă și plăcut, care se ocupă de teritorii extrem de complexe și provocatoare. Deoarece există multe defrișări în acest moment și probleme uriașe cu gunoiul și plasticul. Este un mare prieten al proiectului Inimă arhaică 🙂

  Prințul Veligor guvernează partea europeană a Rusiei, partea de est a Ucrainei, Moscova și regiunile învecinate. Unii cred că diavolul tipic „slav” a fost inspirat de el 🙂 Este înalt, cu umeri lați, cu părul negru și coarne răsucite, iar nasul seamănă cu un nasture. Are ochi negri enormi, o barbă și mâini mari, păroase, cu gheare. Veligor este bătrân și foarte bogat și este destul de dificil să ajungi la el. Are mai mulți fii, care vin cel mai adesea în locul lui și pot folosi numele lui.

  Prințul Inoda – Centrul, nordul și sudul Ucrainei (aproximativ până la marginea regiunii Jitomir), Belarus, Kiev și regiune. Un prinț cu aspect tânăr, arată ca un bărbat plinuț cu părul creț, foarte mare și puternic fizic, cu barbă și coarne mici. Se ocupă în principal de păduri și stepe, destul de sociabil și deschis, îi place să viziteze tot felul de târguri și concerte, cântă cu plăcere alături de neo-păgâni și alte covens.

  Prințesa Enaha – Vestul Ucrainei, Carpați, România, Ungaria, sudul Poloniei, Slovacia. Femela de diavol mic de munte, atrăgătoare și foarte frumoasă, de rasă „europeană”. Păr lung și închis, ochi mari de smarald, coarne mici aurite. Îi place să apară în rochii, bijuterii și blănuri superbe brodate. Lucrează mai ales cu animale și cei care lucrează cu animale.

  Prințul Vestor – Germania, Austria cu o întindere în Elveția. Un prinț destul de tânăr, un bărbat înalt, cu părul întunecat și pielea albă, la prima vedere nu seamănă deloc cu un diavol. Poate că se criptează în acest fel. La o inspecție mai atentă – proprietarul unor ochi negri disproporționat de mari și mâini cu 4 degete și gheare. Îi place să se îmbrace fantezist, în mod victorian, ca să spunem așa, și să se învelească în mantale lungi și largi.

  Prințul Artan domnește peste Elveția, Alpi, Belgia, Țările de Jos și Luxemburg. Unul dintre cei mai interesanți diavoli din Europa, pentru că este proprietarul jocurilor de noroc egregore. Datorită influenței sale, este imposibil să prezici vreo loterie sau pariu prin cărți sau orice alte mijloace. O poți face doar printr-un aranjament personal cu el, iar motivarea lui pentru un jackpot este deosebit de dificilă. El seamănă cu un heruvim stereotip — cu părul cret auriu, foarte deschis, ochi verzi-albastru enormi și fără fund, gene pufoase, un puf gros auriu pe față și pe mâini. Coarne mici. Este aproape imposibil să obții o audiență cu el. Trăiește în Alpi, dar vizitează frecvent orașe.

  Prințul Uka stăpânește Finlanda, Karelia, o parte a Rusiei unde se află Arhangelsk și Petrozavodsk, Marea Barents și insulele din acea zonă. El apare ca un leshy tipic — păros, mare, cu mai multe perechi de ochi și urechi pufoase. Androgin, genul său este necunoscut. Uka este responsabil pentru pădurile și teritoriile unde pădurea se întâlnește cu marea. A fost onorat în mitologia kareliană-finlandeză din timpuri imemoriale și nu a mai mers nicăieri de atunci.

  Prințesa Ibrigin și copiii ei conduc peste întreaga regiune baltică. Este o femeie diavol înaltă, foarte mare, cu părul complet alb, ochi mari, gri și piele roșiatică. Ea are patru fii care guvernează la nivel local teritoriile din Letonia, Lituania, părți din nordul Belarusului, Estonia, cu o extindere în Karelia și zonele din apropiere. Ea este un elemental al apei și al întunericului.

  Suedia, Norvegia, Groenlanda, Islanda și insulele din jur sunt conduse de Prințul Bayva în partea europeană, iar regiunile înghețate sunt guvernate de Prințul Isikhal; ei sunt frati. Acești diavoli neobișnuiți sunt creaturi blănoase și albe, cu coarne, picioare lungi, fețe pufoase și ochi albaștri. Ei trăiesc în tundra și le place să participe la diferite sărbători și ritualuri umane. Au o dragoste profundă pentru muzică.

  Prințul Daol (în cărți este Morozei) stăpânește Canada, Alaska, Kamchatka și Orientul Îndepărtat al Rusiei. El este patronul unui teritoriu vast, în principal regiuni reci și împădurite, inclusiv tundra. Daol a migrat inițial din Asia, așa că arată destul de diferit de demonii locali; seamănă mai mult cu un Kamazi. El a fost odată venerat de poporul Ainu ca una dintre zeitățile lor centrale. Apare ca un bărbat robust, matur, cu un cap mare, două perechi de brațe și ochi mari și negri, împodobiți cu barbă. Are o familie numeroasă cu mulți copii, așa că își extinde influența asupra unor zone atât de vaste. Este calm, binevoitor și se ocupă personal de tot felul de căprioare și râuri de munte 🙂

  Prințul Machin – Statele Unite ale Americii. Unul dintre zeii nativi americani, dalramul golului din deșert, trăiește în deșertul Mojave. Se transformă într-un vultur negru uriaș și este, în general, văzută mai des ca o pasăre mare.

  Prințul Sahia – Balcani. Este un pădure slăbit și bătrân, cu barbă, îi plac tunicile largi și pelerine în stil grecesc. Îi place muzica și tot felul de festivaluri populare, oferind adesea inspirație compozitorilor locali.

  Prințul Seneon – estul Franței, Italia, Grecia, Croația și zonele învecinate. Un prinț relativ tânăr, seamănă cu un satir tipic cu părul creț din picturile italiene – vesel, cu ochi verzi, cu barbă. Foarte fermecător și arată mult mai tânăr decât vârsta lui – chiar are nepoți 🙂

  Prințul Irhuti – Georgia, Caucazul în general. Un diavol de talie mica ii place sa poarte capul mare, tot felul de palarii si haine albe. Apare din ceața de munte. Are un temperament destul de rece și nu este foarte sociabil.

  Prințul Nitsor (Nitsior) – Armenia, Turcia, Azerbaidjan. Fratele unui prinț caucazian, au aspect asemănător. De asemenea, o persoană destul de nesociabilă.
  Prințul Imrungol – Mongolia și Buriația, Tuva, parțial Yakutia. Imrungol și familia lui nu sunt chiar diavoli; sunt spirite ale aerului, care sunt destul de rare în lume. Poate arăta ca orice, dar cel mai adesea ia forma unui mongol robust și îndesat, cu mustăți lungi și subțiri, îmbrăcat în haine și încălțăminte tradiționale. El este întâlnit și chemat doar în stepe și teritoriile menționate.

  Prințul Astelbar – nordul Spaniei, Portugalia, Țara Galilor. Cel mai tânăr prinț de pe listă, și-a asumat funcția în 2022. Un băiat tânăr și chipeș, cu părul negru și ochii verzi disproporționat de mari. Urechi lungi, 5 coarne, un spirit de pădure european zvelt și nu foarte înalt.

  Parțial, tatăl său conduce – bătrânul Prințul Magor. Este interesant din punct de vedere vizual prin faptul că are 4 mâini și păr verde 🙂

  Prințesa Valhu – Scoția, Irlanda, nord-vestul Franței. Nici nu chiar o femeie diavol, mai degrabă un amestec de dalram și zână, esența este aerisită și cel mai probabil parțial goală. Apare ca o fată disproporționat de delicată și cu pielea albă, cu părul verde strălucitor sau liliac, cu ochi mari și foarte frumoasă. Fără coarne sau alte acorduri. Ea nu controlează atât pădurile, cât plantele și florile în general

  Prințul Miroh – Spania (cu excepția nordului), Algeria, Maroc, Tunisia, Libia. Un satir în vârstă 🙂

  Prințul Bogod (sau Bogol) și familia sa – are 7 copii – Kazahstan, Iran, Uzbekistan, Tadjikistan, Turkmenistan, Marea Caspică. Foarte interesant conducător, sentimentul pe care Darth Maul din Star Wars l-a tras dacă nu de la el, atunci de la felul lui – exact. Diavolii acestor teritorii sunt înalți, complet lipsiți de păr, cu pielea fierbinte negru-roșu și negru-maro care adesea are modele și linii înnăscute. Au un amestec de foc și întuneric în matricea lor și adoră temperaturile extrem de ridicate, nisipurile și rocile încinse. Pentru oameni, aspectul lor poate părea intimidant, dar ei nu se deosebesc de alte dimut din specia lor. Bogod se caracterizează printr-o dispoziție calmă, care a susținut cândva știința, poezia persană și, în general, artele „Renașterii orientale” în est. Dar în acest moment există dezintegrare mentală și întuneric din partea oamenilor din acele teritorii, așa că acești dalram au contact redus cu oamenii.

  Prințul Shektur – Israel, Palestina. Aparține aceleiași specii ca și Bogod, iubește hainele albe și locuiește în orașul Ierusalim 🙂

  Prințesa Vaimune – Japonia, Hokkaido, insulele Mării Galbene și în jur, Coreea, Sakhalin. Din punct de vedere istoric, în acele părți, a existat și există încă o împărțire a teritoriilor după tipul feudal între micii conducători. Vaimune își deleagă periodic responsabilitățile guvernatorilor de pe insulele Mării Japoniei. Unii dintre ei se află în misiuni diplomatice din insule și din Asia. Ea nu interacționează cu oameni din afara regiunii sale.

  Prințul Toman – la nivel local, Insulele Kurile. Un bătrân mic, cu piele de bronz și toiag. Nu este mai înalt decât o pisică, dar are o influență foarte puternică asupra naturii, în special a căilor navigabile și a peștilor.

  Prințul Kidziao și familia sa — împreună cu familia lor, controlează teritorii care coincid aproximativ cu China. Poartă haine naționale cu broderii aurii, pompoase până la extrem. De asemenea, nu comunică cu nimeni din afara Chinei.

  Prințul Kanirot și Prințesa Liune – Indochina, Filipine, Java, Sumatra. În viitor, tinerii prinți pot deveni viceregi pe insulele din Marea Chinei de Sud și din Marea Java, dar deocamdată învață înțelepciunea.

  Melanezia, Micronezia, Polinezia:

  Teritoriul este împărțit de specii marine și plutitoare de dalram, care seamănă puternic cu rechinii, fără un singur cap de guvernare. Citiți legendele polineziene — acolo, orice alt spirit se va asemăna cu un pește sau cu altă creatură acvatică. În navigația polineziană (care seamănă mai degrabă cu mnemonicii cu orientare după stele și curenți), există „insule spirituale” care nu sunt pe hărțile fizice, ci există pe un plan subtil. Și cineva locuiește acolo 🙂

  Prințul Kaapritoi – Australia și Tasmania (deșerturi). Un bărbat foarte în vârstă, deși pare să aibă 40 sau 50 de ani. Piele închisă de culoarea cafelei, o șapcă de păr creț, ochi aurii și mulți pistrui de diferite nuanțe pe față. Numele, deși puțin distorsionat, se găsește în legendele australiene ca o mărturie a tinereții sale vibrante 🙂

  Prințul Yanobarru – Australia (păduri), Noua Zeelandă. Are o înfățișare neclară, eventual ascunzându-se din anumite motive. Anterior, Noua Zeelandă era condusă de o femeie, dar după moartea ei, insulele au trecut la Yanobarru, ca pământuri nesupravegheate.

  India, Pakistan și Bangladesh:

  Situația pare a fi tulbure. În prezent, există anarhie și probleme interne cu structurile de putere în schimbare, care seamănă cu conflicte civile sporadice și intermitente.

  Sunteți familiarizat cu acele mahalale acoperite de murdărie, cum ar fi mahalaua Dhaka din Bangladesh, unde oamenii trăiesc în mijlocul munților de gunoi? Multă vreme, mai multe triburi dalram nu au putut (sau nu ar fi?) să preia controlul asupra acelei regiuni. Disputele au persistat până astăzi și există o lipsă de conducere eficientă, după cum puteți vedea, ceea ce duce la problemele în curs.

  America de Sud:

  Surorile gemene ale lui Orinago: Guiromé și Asaro sunt prințesele junglei amazoniene, toate pădurile tropicale din amurg din Brazilia, Peru și Ecuador.

  Arată ca nimfe de lemn (mavkas) 🙂 Fete cu păr lung, verde închis și piele albastră. În trecut, mama lor era șefa Amazoniei, dar acum este pensionată.

  Împărțirea teritoriilor lor cu vecinii lor se face de-a lungul râurilor și a graniței pădurilor tropicale. Personalul junior monitorizează ecologia de pe Rio Negro, cineva de pe Vilcabamba, altcineva de pe râul Aripuanan și așa mai departe.

  Prințesa Apeyru – o tânără femeie diavol-estetă, care stăpânește peste teritoriile Ecuadorului. Are o dragoste profundă pentru păsări colibri și orhidee 🙂. Aparițiile frecvente de curcubee și roua de seară în acele regiuni sunt, de asemenea, opera ei.

  Ea pare a fi o fată de 15-20 de ani, cu părul roz aprins, sclipici sidefate pe piele și un kilogram de spectacol.

  Prințul Yastai – ținuturile înalte ale Anzilor, unde se află condorii, lamele și broaștele sacre din Lacul Titicaca 🙂 Granița domeniului său se întinde de-a lungul unei zone muntoase fără copaci. Centrul este Peru și Bolivia

  Prințul Chiramo — este responsabil pentru coasta și ținuturile maritime de-a lungul părții de vest a Americii de Sud, de la Țara de Foc până la Arhipelagul Galapagos. Un prinț al mării în esență.

  Mascul, care seamănă cu un pește zebră vertical, cu apendice în formă de evantai pe cap și membre care seamănă cu un guler spaniol umplut.

  Prințul Tirinetu este un bărbat dur, cu părul negru și pielea cenușie, care caută să aibă vreo cincizeci de ani. Conducător al pampasului, al preriilor argentiniene și al stepelor din Uruguay. Arată atât de serios în pâraie, pentru că recent a existat o problemă de mediu în Pampas, cu prezența excesivă a spiritelor Nav, iar conducerea regiunii s-a uitat peste asta, iar acum zonele de acolo sunt curățate brutal.

  De la decedat – Prințul Aspid, care apare adesea în listele oculte de pe internet, a încetat din viață în 2008.

  Prințul Iyeweru – Madagascar

  Prințul Miyalobo – are o reședință în Țara de Foc și se află adesea la Polul Sud, unde crește pinguini.

  Makemake – șeful de pe Rapa Nui (insula Paștelui) și insulele din apropiere. Totuși, ceva îmi spune că nu este un dalram 🙂

  Sri Lanka:

  O „miliție populară” de dalrams locali ține apărarea aici, ținând departe anarhiștii din India. Ei primesc refugiați, oferă adăpost, dar nimic mai mult. Numele liderului nu este clar, dar în prezent, se pare că sunt fiii mai mici ai fostului lider care au fost uciși în timpul unei lovituri de stat din India. Guvernatorul Sri Lanka a fost odată invitat pe continent pentru negocieri, dar în loc de o întâlnire de afaceri acolo, din anumite motive a avut loc o ceartă bețivă, în timpul căreia lankanezul a fost ucis accidental. Vestea morții sale a fost transmisă acasă cu o întârziere puternică, timp în care dalramii lankazi au avut timp să se gândească la tot felul de lucruri groaznice și aproape s-au pregătit pentru un asediu. Odată cu clarificarea împrejurărilor, cei doi fii ai prințului ucis au decis să ia lucrurile în propriile mâini, fără să aștepte permisiunea de pe continent, deoarece situația a forțat. Și am lucrat în acest mod până acum. Sri Lanka este acum sub un pic de „lege marțială” și în alertă maximă pentru cadourile proaste din India.

  Himalaya

  În cele mai inaccesibile zone ale Tibetului nu cu mult timp în urmă (acum vreo 3-4 ani) un tânăr manager a venit să o înlocuiască pe bunica. Și din anumite motive stă acolo foarte liniștit, ținând capul în jos.

  Numele nu este șters, dimut este închis pentru contacte.

  Knyaginya Katniritnak este matriarha ciupercilor dalram (da-da, există) din Insulele Aleutine și Kamchatka. Ea este supusă prințului Daol. Petroglifele indică direct cine guvernează această zonă. 🙂 Folclorul popoarelor nordice, care prezintă așa-numitele „fete ciuperci”, este tocmai despre acest tip de diavoli.

  Prințul Shochipilli conduce America Centrală, inclusiv Yucatan și Istmul Panama. Este un bărbat cu pielea ocru închisă și coarne mici în mijlocul părului său de culoare crem deschis. Poartă o cămașă hawaiană, pantaloni scurți cu șlapi și ochelari de soare cu lentile strălucitoare, cocoțați pe frunte. Are capacitatea de a se transforma într-un șarpe de apă maro cu coarne pe cap.

  Prințul Kumbo și Prințul Adumu – Africa Centrală (jungla). Adumu se poate transforma într-un șarpe, iar Kumbo seamănă foarte mult cu o gorilă

  Prințesa Asihat – Africa de Nord (Sahara + savane și păduri rare). Are o rudă mai tânără (fiu sau frate) care supraveghează savanele. Ea însăși supraveghează deșerturile și teritoriile complet lipsite de viață.

  Mylene Maelinhon și Julay Madyara (c) Inimă arhaică.

  La copierea materialului sau a unei părți din acesta – dreptul de autor și linkul către sursă sunt strict obligatorii, în caz contrar sunt urmăriți penal și nu mă refer la avocați. Articolul a fost pregătit cu sprijinul prinților Enarei și Astelbar 🙂 🙂

   

  Перейти к

  Moarte și servere cloud (Maelinhon) Метафизический прогноз - Апрель 2024

  Реклама

   

  Комментариев нет

  Написать комментарий